Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 131 recepten
Ingrediënten 2 kalfsschnitzels 6 plakken Parmaham 12 blaadjes verse salie (uit zakje Italiaanse kruidenmix a 20 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 50 g donker brood zonder korst, in blokjes gesneden 2 el olijfolie, extra vergine 250 g groene asperges, in korte stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 preien, totaal circa 250 g, in dunne ringen gesneden 4 bruine minibolletjes, horizontaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en evt geschild 4 plakken gruyere kaas 5 plakken parmaham gemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr zwarte pasta 4 eetlepels extra vergine olijfolie 3 sjalotjes, gehakt 5 teentjes knoflook, fijngesneden 225 ml witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse tagliatelle of pasta naar keuze 8 plakjes parmaham 250 gr cherry tomaatjes (gehalveerd) 800 gr verse spinazie 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel wittewijnazijn 1 theelepel Provençaalse kruiden 1 theelepel honing 2 eetlepel olijfolie 1 courgette in lange dunne plakken[...]
Bron: smulweb.nlDeze Italiaanse burgers zijn weer eens iets anders dan de Nederlandse gehaktbal. Erg lekker met pasta en een tomatensaus, bijvoorbeeld de Tomatensaus met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 500 g tarwebloem - 20 g grof griesmeel - 7 g gedroogde gist - 10 g zout - 50 g extra vergine olijfolie - 320 g lauwwarm water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nl