Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 500 gr. kaas, Goudse, lichtbelegen, 48 100 gr. geitenkaas, Hollandse 4 dl. druivensap 2 el. ma?zena 200 gr. blauwe druif 2 appels 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlWitlof heb ik leren waarderen. En dat heeft even geduurd. Ik kon niet wennen aan de bittere smaak van het witlof hart. Lange tijd heb ik deze er daarom[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje volkorenbrood 1 theelepel halvarine 1 plak belegen kaas (30+) 1 theelepel abrikozenjam 2 gedroogde abrikozen (in reepjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el sherry (zoet) 8 gedroogde abrikozen 150 g geitenkaas 1 teen knoflook 7½ g koriander (bakje 15 g) 7 el olijfolie 1 courgette 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g krieltjes (duopak, koelvers) 1 prei 25 g boter 400 g Provençaalse wokgroente 400 g kapucijners 50 ml kraanwater 80 g pasta voor[...]
Bron: ah.nlHALLO! Nou jongens, ziet deze maaltijd er niet heerlijk kleurig uit? Helaas bleef het daar ook bij, want wát een saaie maaltijd was dit hee. Je gelooft het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVanavond verblijdde Peter me met een doosje zoete megaframbozen en blozende abrikoosjes op de markt in Houten, gekocht gedurende zijn lunchpauze. Vorige maand[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalfsschnitzels van 1/2 cm dik, ca. 180 g per stuk 2 eetl. fijngesneden salie 120 g milde jonge kaas, bijvoorbeeld Cheshire of[...]
Bron: allrecipes.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl*Ingrediënten 150 gr zachte geitenkaas 16 gewelde abrikozen 16 plakjes ontbijtspek *Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 175 graden. Bakplaat bekleden met[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nl150 g zachte geitenkaas (bettinne blanc) 16 gewelde abrikozen 16 plakjes ontbijtspek Hulpmiddelen Cocktailprikkers, bakpapier Bereidingswijze Oven[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pak tarly (250 g) 800 g sperziebonen 1 zakje pijnboompitten (65 g) 250 g verse geitenkaas (bijv. Bettinne blanc) 6 abrikozen 25 g boter 3[...]
Bron: ah.nl