Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 193 recepten
voor 4 personen 250 gram pure chocolade- 1/8 liter slagroom- 1/8 liter melk- 15 gram boter- Vruchten en koek naar keuze om te dippen, zoals bijvoorbeeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen Plm. 6 appels 100 gram rozijnen 1 glas amaretto 2 afgestreken eetlepels geleisuiker 380 gram bloem mespunt zou 1/2 pakje bakpoeder 175 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 200 g zachte boter + extra om in te vetten 200 g mix voor fijne cake (Honig) + 2 el extra om te bestuiven 200 g kristalsuiker 2 zakjes[...]
Bron: smulweb.nlVOOR 20 STUKS : 4 eidooiers, 150 g volkorentarwemeel, 150 g tarwebloem, 2 tl bakpoeder, 3,5 dl slagroom, 4 eiwitten, 50 g suiker, 50 g rozijnen (blank,blauw),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 4 eidooiers 150 gr. volkorentarwemeel 150 gr. tarwebloem 2 tl. bakpoeder 3,5 dl. slagroom (melkan) 4 eiwitten 50 gr. suiker 50 gr. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 sneeën rozijnenbrood 1 pot aardbeien-champagne jam 60 g roomboter 4-6 eetl. aardbeienazijn 2 eieren 125 ml slagroom 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 3 eetlepels rozijnen 250 gr blanke amandelen 1 mespunt kardemom 1 theelepel geraspte citroen 50 gr suiker 1,5 theelepel kaneel 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid - 2 handperen, geschild en in blokjes - 1 el verse tijm, gehakt - 75 g pecannoten, grof gehakt - 75 g blanke[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJá, jippie. Er is weer iemand jarig!! Nee, niet ikzelf, maar ik mag wèl de taart bakken dit keer en dan wordt het toch weer erg leuk. Want taarten bakken, dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWie wat bewaart heeft wat! In één van mijn oude 'culinaire' plakboeken vond ik het recept voor onderstaand brood. Ik heb het gekregen - en dat zal zo rond[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet is lang geleden dat ik advocaat gelepeld heb. Als kind kreeg ik het wel eens bij mijn oma, hoewel mijn moeder dat toen eigenlijk niet goed vond. Maar oma[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com