Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
gegeten 5 augustus 7 00 gram prei, boter, 1/2 el kerrie, 4 eieren, 125 gram magere kwark, 1 el bouillonpoeder, 150 gram bloem, 250 gram geraspte leerdammer,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 el olijfolie, 8 drumsticks, 2 gesnipperde uien, 1,5 tl gemberpoeder, 1 tl kaneelpoeder, 1 kaneelstokje, 2 teentjes knoflook, ca. 300 ml kippenbouillon, 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, en snel klaar en zo opgegeten, waardoor er geen foto gemaakt is. 160 gram zelfrijzend bakmeel, 160 gram lichtbruine basterdsuiker, snufje zout, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram couscous, 40 gram rozijnen, 4 tomaten, 1 groene paprika, 2 uien, handje peterselie, handje munt, handje koriander, 2 el olie, 400 gram shoarmavlees,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ons een bijzondere combinatie, in Mexico heel gewoon. Het gerecht zit er wat amorf uit, maar het smaakte goed. Gebruik niet al te bittere chocolade. 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNummer 100 komt in zicht en het wordt moeilijker om een keuze te maken wat nog binnen mijn broodproject komt, er zijn nog zoveel broden en broodjes die ik uit[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comsmakelijke broodjes, maar ik heb al lekkerder rozijnenbolletjes gemaakt, ze waren een beetje droog, en ik vond dat de kwark er geen bijzondere broodjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 8 november Beetje stevige stengels, wel lekker. De pitten proef je eigenlijk niet, dus die laat ik volgende keer weg. Deeg maken van: 500 gram bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com