Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 8 Voor de currypasta 1 1/2 eetlepel korianderzaad 1,5 tl komijnzaadjes 5 hele gedroogde rode chilipepers 6 verse curryblaadjes 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram lamsgehakt Bouillon (groenten of lam) 1 wortel 2 uien 3 tenen knoflook Tomatenpuree Bloem 1 bakje kastanjechampignons Aardappelpuree[...]
Bron: smulweb.nlKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor marinade zout en kippenbouillonpoeder rode pepers, fijn Sichuan peperkorrels kardemom, in stukjes gehakt gember, in stukjes gehakt[...]
Bron: smulweb.nlJanneke Vreugdenhil schrijft in de NRC een vermakelijk stuk over de opmars in de westerse wereld van de chai, oftewel de Indiase zwarte thee met melk en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOude beschaving Sporen van menselijk leven op het Indische subcontinent (het gebied in Zuid-Azië waarin de landen India, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlBBQ-tijd, we laten het gepofte patatje voor wat het is en maken een couscous vol smaak en het geurige van de Marokkaanse keuken. Heerlijk met een stukje van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat bofte ik! Ik mocht zaterdag even achter de schermen bij Job van Berkel, de man achter Patisserie Tout in Amsterdam. De patisserie had een bruidsproeverij[...]
Bron: karenannecakes.blogspot.nlIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAlle (12) theesmaken van Shoti Maa in één doosje bij elkaar (€3,49, Etos), plus een (quasi) inspirerende tekst op de binnenkant van het deksel: "we don't[...]
Bron: mangerie.blogspot.com