Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 4 lamsbouten 1 ui, fijngehakt 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 wortels, in stukken 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml zure room 1 el bloem 2 el maizena 4 el water 1/2 tl chilipoeder 1 tl gemalen korianderpoeder 1/2 tl gemalen gember 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 wortels, geschild en in stukjes gesneden 12 kleine nieuwe aardappelen ongeveer 700 gr lamsbout zonder been kruiden ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlLamsbout in de oven met een ratatouille, wortelpuree, dragonsaus.
Chef: Sofie Dumont, Thema: Sofie goes classic Het volledige recept vind je hier: http://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-anna-aardappelen.
Ingrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik aan Ierland denk, denk ik aan regen en als ik aan regen denk, denk ik aan de herfst. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, want ik las laatst[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 3 teentjes knoflook 900 g lamsbout zonder been zout (versgemalen) zwarte peper 2 uien 1 winterwortel 2 eetlepels boter of margarine 2[...]
Bron: ah.nl