Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 2 eenden borstfilets 250 g druiven 100 g boter 2 dl witte wijn 1 glas Calvados 1 dl slagroom of creme fraiche Zout en peper Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlHet is ondertussen eventjes geleden dat er een nieuw recept met mijn favoriete bietjes op de blog kwam. Dit gaan we meteen oplossen met een lekker receptje dat[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGesponsord artikel - Van Jacob's Creek ontvingen wij één van hun heerlijke witte wijnen samen met een prachtig bord. Zij hebben ons gevraagd om een gerecht te[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlJaaaaa, de nieuwe Delicious magazine is er :-) ! Alweer een pareltje met 101 recepten die ik wil testen. Het was al moeilijk om kiezen met wat ik ging[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHet is ondertussen eventjes geleden dat er een nieuw recept met mijn favoriete bietjes op de blog kwam. Dit gaan we meteen oplossen met een lekker receptje dat[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 kleine ui 3 el olijfolie met knoflookaroma en chilipeper 2 el boter 150 g risottorijst 1 dl droge witte wijn 1 visbouillontablet 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zakje waterkers (Biologisch) (75 g) 6 scholfilets zout peper 12 plakjes casselerrib 1 sjalotje 1 pot visfond (380 ml) 1 dl droge witte[...]
Bron: ah.nlWat heerlijk als je vriendinnen in het buitenland hebt wonen en je uitgenodigd wordt voor een logeerpartijtje! Nóg leuker als die vriendin als hobby heeft om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlvoor 4 personen 4 gelijke rode poonfilets sap van 1 citroen 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd handvol zwarte olijven zonder pit, gehalveerd zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr. Butternut Squash (muskaat pompoen, geschilde en in blokjes 2 - 3 teentjes Knoflook verze Rozemarijn 150 Arbiori Rijst/Risotto 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIk ben dol op risotto en blijf dat ook. Deze risotto heb ik gemaakt na aanleiding van een allerhandebox recept. In april en mei had ik het heel druk, was John[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl