Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 4 personen 450 gram rundergehakt 60 gram uien, gesnipperd 1 teentje knoflook 50 gram gekookte hamblokjes 1 ei 1 onbehandelde citroen 1 el bieslook in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg groene bonen, gedopt 2 lambsracks 2 sjalotjes, fijngesneden 400 gr cantharellen 5 takjes lavendel olijfolie zoveel als[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Pistachepesto 125 g gepelde pistachenoten 2 teentjes knoflook 40 g blaadjes basilicum 25 g blaadjes dragon 25 g blaadjes bladpeterselie 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nl" 250 gram oesterzwammen, 100 gram shii-takes, 100 gram cantharellen, 400 gram (lint) pasta, olijfolie, (eventueel) wat shoyu of tamari De lekkerste recepten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakje, dat zijn meestal 3 soorten) 3 eetlepels Olijfolie 1 teen Knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 600 gr kriel 100 gr champignons of cantharellen 100 gr spekblokjes 1 ui 1 teentje knoflook Zwarte peper 1 t provencaalse kruiden Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet originele Italiaanse recept is met 'finferli', cantharellen. Nu hebben wij de traditie niet om in het bos paddenstoelen te plukken en als je ze in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl