Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, in kleine stukjes gesneden 1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel kaneelpoeder 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr. kalfslappen peper, zout 1 tl. paprikapoeder 6 sjalotjes 1 rode paprika 50 gr. boter 2 el. olijfolie 0,5 l. bouillon van tablet of uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijf olie 250 gram rijst 250 gr pittige worst(Chorizo) 250 gram blokjes ham 1 rode paprika 1 gele paprika 3 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Jambalaya: 100g hamblokjes 100g roze garnalen 6 kippenbouten (of vleugels) 1 klein blikje mais handvol diepgevroren erwten 1 rode en 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 480 gr rijst, er zijn seciale paellavarianten, maar bij gebrek hieraan een mooie canaroli met een kooktijd van ong. 16-18 min doet t prima 1kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 1 snee witbrood (zonder korst) 1 ui (gesnipperd) 1 ei Zeezout 1 t paprikapoeder Zwarte peper Handje verse koriander 2 t munt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijf olie 250 gram rijst 250 gr pittige worst(Chorizo) 250 gram blokjes ham 1 rode paprika 1 gele paprika 3 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlDeze gevulde wijnbladeren of sarma (officieel yaprak sarması maar vaak worden ze ook 'dolma' genoemd) zijn één van de bekendere gerechten uit de Turkse keuken.[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel veel mensen bij het woord 'dolma' meteen denken aan de bekende gevulde en opgerolde wijnbladeren, betekent komt 'dolma' van 'dolmak', wat vullen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl