Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
Umami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEr werkte niet veel mee vandaag. Zelfs moest de hulp worden ingeschakeld van De Fysiotherapeut en De Paracetamol. Geen topdag dus. Gelukkig bood de dagelijkse[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen Voor de pizza: 250 ml lauw water 350 g bloem 8 g instant gist 2 el honing 3 el olijfolie 2 tl zout voor de saus: 1 kleine ui, gesnipperd 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Olijf-olie - 2 aubergines - 1 ui - 3 tomaten - 2 eetlepels kappertjes - 50 gram zwarte ontpitte olijven - 2 stengels bleekselder of minder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zongedroogde tomaat ansjovis kappertjes 300 gram bloem 1 zakje gedroogde gist 1tl olijfolie 1tl suiker 1tl zout 300 ml lauwwarm water 1 eiwit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zongedroogde tomaat ansjovis kappertjes 300 gram bloem 1 zakje gedroogde gist 1tl olijfolie 1tl suiker 1tl zout 300 ml lauwwarm water 1 eiwit[...]
Bron: smulweb.nlBijna Pasen! Na Kerst is dit mijn favoriete feestdag. Zalig genieten van de eerste lentezon, eitjes rapen in de tuin om daarna gezellig samen met de familie te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGesmoorde paprika met ansjovis Ingrediënten: 3 grote gele paprika''s 1 teentje knoflook 1 volle el olijfolie 5 ansjovisfilets 1 el melk Bereiding: Paprika's[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBijzondere combinatie van ingrediënten De laatste tijd schiet mijn blog er een beetje bij in.... Niet zoveel inspiratie.... Komt wel weer goed! Gelukkig heb ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn Vietnam maak je geen gebruik van zout, maar van vissaus: een saus gemaakt van gefermenteerde ansjovis. Klinkt een beetje raar, maar het smaakt erg goed,[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlNu het september is, is de het laatste sprankje hoop op een goede zomer bij de meesten van ons toch wel definitief vervlogen, maar we blijven natuurlijk stug[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk heb sinds kort een pizzasteen en wat voor heerlijke pizza's kun je daarmee maken. Ze lijken bijna net zo als bij de italiaan. Pizza met tomaat, mozzarella[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl