Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDeze week wat nieuwe gerechten uit geprobeerd en alles was lekker. Vrijdag was ik erg lui hoewel ik 4 broden bakte. We bestelden wat bij www.nampla.nl Het was[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet begon oorspronkelijk met het idee om witte kool met kerrie en rijst te maken. Het werd tajine met bulgur. Het gerecht lijkt iets compleet anders en toch[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen vriendin was jarig, wat moet je die nou geven..... Eigenlijk hebben we kadootjes afgeschaft maar soms is een verjaardag heel speciaal, dan kun je niet met[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDruk. Drukker. Drukst! Full-time werken, de kinderen van school halen (en naar de balletles en/of de voetbaltraining voeren), snel snel boodschappen doen,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comRijst met linzen, als je het leest denk je misschien kan het wat wezen. Ja, een volmondig ja, wij vonden het heerlijk. Kosheri is zoals in het boek staat een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk ben erg blij met de slowcooker en maak nu allemaal vrieszakken klaar die ik er later in gooi. Deze was pas begin augustus bedacht, maar we kwamen eerder bij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSiu yuk, krokant spek, noemt Julie Ng, filmmaker en kookboekenschrijver de Chinese oervorm van babi pangang. ‘De Kantonese keuken kent allerlei soorten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl