Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Ingrediënten 1 kilo varkenslever 500 gram varkensvlees 1 ui 2 knoflookteentjes 100 gram broodkruimels 2 theelepels salie port room verse[...]
Bron: smulweb.nlHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlRond de kerstdagen is bij de Aldi -nota bene- eend in de diepvries te vinden. Gelukkig, voor mij, wordt dat in onze plaatselijke vestiging wel ingekocht, maar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGans, het is weer eens wat anders. Maar eendenborst kan ook prima, hoor. Het vlees wordt simpelweg gebraden, dus de sjeu komt hier helemaal van de saus die dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGroene asperges met een flensje van aardappel- & boekweitmeel en een garnering van kastanjechampignons & oesterzwammen met salie (2 personen) Wat je[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 10 personen De farce -------- 250 gram kipfilet 70 gram gereduceerde gevogelte bouillon 70 gram creme fraiche 2 stuks eiwitten 1 snee witbrood zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetl. boter 1 dl brandy 40 gram broodkruim 25 gram champions 0.5 eiwit 1 dl kalfsfond 120 gram katenspek 150 gram konijn melk 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 tot 3 aardappelen per persoon, creme fraiche, maggiplant of lavas aangevuld met bosje selderij, takje tijm; scheutje melk; de jus getrokken[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in[...]
Bron: smulweb.nl