Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g mager lamsvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes gesneden 350 g champignons, in schijfjes gesneden 1 ui, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen De droge ingrediënten 275g zacht bruin of witte broodkruimels 100g gedroogde abrikozen, in stukjes (tot ongeveer dezelfde grootte als de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 groot vel bladerdeeg -4 stronkjes witloof -1 flesje geuze -1 gerookte kippenfilet boter -nootmuskaat -peper en zout voor het quichebeslag:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 groot vel bladerdeeg -4 stronkjes witloof -1 flesje geuze -1 gerookte kippenfilet boter -nootmuskaat -peper en zout voor het quichebeslag:[...]
Bron: smulweb.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAppeltjes in de oven met Toffeesaus Oorspronkelijk is dit recept voor onder de grill. Maar het lijkt mij erg zwart worden als je het 3 kwartier onder een grill[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze week heb ik mezelf de vraag gesteld; Wat maakt een gerecht Belgisch? Mijn vorige blog bericht was een Belgische kalkoen stoof. Dit recept is een Belgische[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAls je het weet, proef je het bier erin terug, maar anders is dit gewoon een kruidige en wat vochtige cake. Ik gebruikte maple syrup, maar dat is vrij duur, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht staat bekend onder twee namen: in de Elzas noemen ze dit flammekueche (Flammkuchen in Duitsland) en in Frankrijk is dit tarte flambée, en het lijkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl