Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
I ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet moet niet gekker worden. Ik vond de rode kool met appelblokjes uit het tijdelijke Delicieux assortiment van Lidl zo lekker, dat ik geprobeerd heb hem na te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNigella Lawson heeft een nieuw kookboek en een nieuwe serie op BBC2 : Simply Nigella. Met slechts een paar woorden („Eerst moest ik mezelf sterk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNigella Lawson heeft een nieuw kookboek en een nieuwe serie op BBC2 : Simply Nigella. Met slechts een paar woorden („Eerst moest ik mezelf sterk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 200 gram silken tofu, gesneden in blokjes van 3 cm Bouillon: 1 knoflookteentje, dun gesneden 5 cm gember, dun gesneden 1 heet pepertje,ongesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze bouillon van het karkas van de Pekingeend van het recept van 14 november is overheerlijk. bouillon het karkas van de bereide pekingeend stukje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPompoen 1 pompoen (ong. 700 g) 50 g bruine suiker 1 tl korianderzaad 1 vanillestokje 1 steranijs 6 kruidnagels 50 ml witte balsamicoazijn 30 ml witte wijn De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 200 gr mager rundergehakt 1 el ongezouten pinda's 5 cm gember kleingehakt of geraspt 2 tenen knoflook fijngehakt sesamolie 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept voor stoofpeertjes in witte port staat op dit blog en vind je hier . Voor de peertjes in rode port gebruikte ik het recept van Rutger , winnaar van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van de vegetariërsbond. Ik had nog stoofpeertjes in Rosé port, de morbier kon ik niet vinden en in plaats van pecannoten heb ik walnoten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl