Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen Voor de peren: 5 peren 5 eetlepels suiker 2 steranijs 1 vanillepeul 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 1 citroen, rasp en sap 12 muntblaadjes Voor[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 stukjes steranijs 225 ml melk 475 ml slagroom 175 gr geroosterde, ongezouten cashewnoten, gemalen 110 gr suiker 6 eidooiers 6[...]
Bron: allrecipes.nlstoofpeertjes - 1 kg stoofpeertjes (8 tot 10 stuks) - 1 citroen (sap) - 1 fles zoete witte wijn (bv. Spätlese) - 150 gram suiker - 1 kaneelstokje - 1[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn zo van die recepten waarbij ik spontaan begin te watertanden, enkel en alleen al door het te lezen. Ewel, dit was er zo eentje. Het is dan ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heerlijk nagerecht met het recept van het voormalige nummer 1 restaurant van de wereld, El Bulli! Het komt uit hun fantastische kookboek ' thuis koken met[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlHet thema van het foodblogevent van december 2012 is 'alles is cranberry'. Deze maand georganiseerd door zoet & roze . Dit is onze inzending: 'kruidige[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 2 blaadjes gelatine 1 vanillestokje 6 steranijsjes (potje, Feestfavoriet) 40 g lichtbruine basterdsuiker 150 ml slagroom 2 el bruine rum[...]
Bron: ah.nlNiet lang geleden zag ik op Lieziepeasy een heerlijk recept voor kastanje panna cotta met clementijnecoulis . Een toetje op basis van slagroom en kastanjepuree[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMet nieuwjaar kon de schoonpapa dit licht dessertje op het eind van ons feestmenu wel appreciëren. Een heerlijk verfrissend sinaasappeltoetje! Ik heb het ijs[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEn tenslotte dan nog het toetje van de winterbarbecue… Voor mijzelf maakte ik pannacotta met steranijs, vanille en stemgember en meneer Marsepein kreeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet nieuwjaar kon de schoonpapa dit licht dessertje op het eind van ons feestmenu wel appreciëren. Een heerlijk verfrissend sinaasappeltoetje! Ik heb het ijs[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer eens wat anders dan stoofpeertjes met kaneel in rode wijn. De peertjes blijven mooi wit en hebben een zoete, vanillesmaak met een vleugje steranijs! Wij[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl