Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen Pistachepesto 125 g gepelde pistachenoten 2 teentjes knoflook 40 g blaadjes basilicum 25 g blaadjes dragon 25 g blaadjes bladpeterselie 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakje, dat zijn meestal 3 soorten) 3 eetlepels Olijfolie 1 teen Knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlWat een heerlijk soepje is dit, seg! Ik had het enkele weken geleden geproefd toen ik op de Classic beurs in Kortrijk was. Jürgen, ambassadeur van het magazine[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beErgens begin februari kreeg ik een mail: of ik zin had om naar de huishoudbeurs te gaan. Ik kreeg spontaan een visioen van massa's vrouwen met[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe herfst laat goed van zich horen. Daarom dit recept om je eens goed aan te verwarmen. Is gierst een beetje bekend bij jullie? Ik moet zeggen dat ik het pas[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlFritas de Bacalhau Een paar keer per jaar komt Meneer terug uit Oslo, altijd met goodies. Altijd ook met een foodmagazine voor mij. Soms met een kilo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 sjalotjes 2 kruidenbouillontabletten 4 el olijfolie 400 g risottorijst 2 1/2 dl droge witte wijn 1 envelopje saffraan 330 g cantharellen[...]
Bron: ah.nlMeneer Marsepein kwam terug uit Noorwegen met geschenken: grijze cantharellen, eigenhandig geplukt en zorgvuldig gedroogd door zijn collega. Of diens vrouw.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn negende ( en hopelijk laatste keuken ) heb ik 'herontdekt' hoe heerlijk koken en bakken is. Het snijden, raspen, kloppen, mengen, tellen en wegen is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe eerste cantharellen van het seizoen geloof ik, vaak komen ze uit Oost-Europa, maar deze zijn uit Portugal. In Nederland worden ze ook vaak hanenkam genoemd.[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen Boter, bloem, 4 eieren, 3 ons geraspte kaas, peper, zout, bouillonblokje Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *1 pond wijnazuurkool met(of voor de vegetariërs zonder spekjes (AH)) *1zak rosti *gemengde paddestoelen (liefst met eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlHet recept komt uit het boek Lekker thuis of zoals het in het Engels heet Dining In van Alison Roman. Ik vond het een briljant idee, voor een crunchy toets de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl