Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1226 recepten
Wat was ik trots toen ik in groep zeven (toen nog klas vijf) als één van de weinige (zo niet de weinigste ;) al wist hoe je "grapes" moest schrijven.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk werd meegenomen voor een middagje 'vertier ende vermaeck'. Om te beginnen al een zeer welkome afleiding van opleidingsstress en werkdruk(te). Dán bleek de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb een nieuw woord geleerd: pareidolie wat zoveel wil zeggen als zijnde een vorm van illusie waarbij onduidelijke of willekeurige waarnemingen worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAlbert Heijn (in de volksmond ook wel: 'Appie' of 'appie happie'), kortweg AH , is een supermarktketen die in 1887 in Oostzaan werd opgericht. Met ruim 856[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNa dit recent gelezen artikel in de ochtendSp!ts, ben ik opnieuw geïntrigeerd door de zogenaamde 'superfoods'. Wat de natuur nog allemaal voor ons herbergt.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZiehier, het resultaat van dik twee uur noeste arbeid: Na ellenlang gepiel met een aardappelschilmesje, besloot ik poging twee te wagen de ongepelde rauwe[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor de 'pies' van Sven Brink staan "kwaliteit en exclusiviteit" hoog in het vaandel en zijn hartige taartjes zouden te vinden zijn op de markten van Schagen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGevonden bij MCD (Lombok, Utrecht) en sindsdien met erg veel genoegen gedronken: muntthee (54,5% munt) met kaneel (25%), zoethout (10%), gouds-en korenbloem[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLaatst gekocht in Duitsland bij supermarktketen Toommarkt van het rewe huismerk (dus zal bij de grotere Rewe ook wel te koop zijn): "Gewürz-Kräutertee" Asia[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAankopen bij de Aldi: kruimige aardappelen (€1,39 p.5kg); gesneden andijvie (€0,99 p.400g); magere spekreepjes (€0,75 p.2x125g). Nog in[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCouscous (of bulgur) bereiden doe je dus beter zo, dan alleen maar kokend water opgieten en laten wellen tot gaar. Waarvan akte; be- dankt Baktat.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGroene thee bevat catechinen en deze stimuleren de zogenaamde 'thermogenese' (het verbrandingsproces dat optreedt als gevolg van het metaboliseren van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comYogi Thee® is de eerste en bekendste ayurvedische kruidenthee. De klassieke variant (kaneel en specerijen) ruikt al goed vanaf het moment dat het plastic[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat krijg je als je een geschilde (halve? onhandig!) mango in suikersiroop kookt, pureert en mengt met mascarpone. Als je bosvruchtenjam vermengt met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk sta zo laat op, dat ontbijten geen zin meer heeft. Niet dat ik niet ga eten, maar dat noemen we dan brunch. En aangezien mijn lijf langer dan wenselijk[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat iedereen natuurlijk wel weet hoe een bordje chili eruit ziet (als 'brokkenpap', nietwaar), dit keer geen fotootje. Maar natuurlijk wél de recensie van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kreeg van een collega-vrijwilliger met wie ik op een nieuwjaarsreceptie in gesprek kwam over koken, zíjn gouden tip voor een smakelijke curry: een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe authentiek Indische Keuken . Wat een fijn kookboek is dat! In hoofdstuk 14, zoete gerechten, staat op blz. 377 een makkelijk receptje voor 'vruchten in[...]
Bron: mangerie.blogspot.com