Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGistermiddag me uitgeleefd in de keuken , terwijl mijn vader boven op onze slaapkamer o.a. druk bezig was de kledingkast te maken. Ik had besloten een van mijn[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 aubergine (in blokjes) 1 teen knoflook (geperst) 1 blikje tomatenpuree (70 g) ½ theelepel kaneel 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHoi! Vandaag is het maandag en daarom at ik de hele dag vegetarisch. Dat begon al met een lunch van de Foodhallen, waar ik fresh springrolls met tofu in plaats[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlUiteindelijk ben ik ook maar een student die heel wat tijd in haar studie zou moeten stoppen. Soms vergeet ik dan dat ik nog iets wou uitschrijven voor deze[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRatatouille is een heerlijk Frans stoofgerecht van uien, knoflook, aubergines, courgettes, paprika's en tomaten. Het recept van deze ratatouille heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 2 middelgrote lange dunne aubergines; 100 gram couscous; 3 eetlepels olijfolie; 2 middelgrote uien, fijngehakt; 4 tenen knoflook, fijngehakt;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g lamsvlees 1/2 aubergine 1/2 courgette 1 rode uien 1/2 broccoli 2 tomaten 150 g verse spinazie 125 g zwarte olijven 100 g gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl