Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 150 ml halfvolle melk 25 g boter 1 blikje rode-kidneybonen ((200 g), uitgelekt) 1 tl cayennepeper zet alles op[...]
Bron: ah.nlSpaetzle heb ik voor het eerst in het zuiden van Duitsland gegeten, op terugreis vanuit Italie. We stopten daar na een dag reizen bij een niet erg charmant[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn beiden niet dol op aubergine, dus moussaka aten we eigenlijk zelden. Nu dacht ik een paar weken terug waarom niet een versie met courgette maken. Dat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit was een erg goede combinatie. De stamppot met bloemkool werd goed op smaak gebracht met kerrie, gebakken ui, knoflook en een scheut kokosmelk. Erop kwam[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het weekend had ik van vrienden een aubergine en enkele courgettes gekregen. Verder had ik nog aardappelen in huis die ik niet goed kan bewaren. Wat gaan we[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beRaapstelen....Weer zo'n vergeten groente ;-). Deze week in mijn bio-pakket dus die gaan we gebruiken. Stampot is het makkelijkste, gewoon rauw net als met[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlStamppot, echt een gerecht voor deze tijd van het jaar. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen enkel stamppot recept op mijn Blog heb staan. En dat terwijl[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlAfgelopen weekend heb ik maïskoekjes gebakken, we gingen patat eten maar we hadden er niks bij. De patat maakt Evert altijd, het liefst van eigen aardappelen,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVandaag heb ik weer zo'n lekker leftover recept voor je. Hoewel het niet zo is gemaakt. Maar aangezien je er alle groente die je maar wil (lees: die in de[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIn het weekend had ik van vrienden een aubergine en enkele courgettes gekregen. Verder had ik nog aardappelen in huis die ik niet goed kan bewaren. Wat gaan we[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beSpaetzle heb ik voor het eerst in het zuiden van Duitsland gegeten, op terugreis vanuit Italie. We stopten daar na een dag reizen bij een niet erg charmant[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 bloemkool citroensap zout peterselie 150-200 gr gekookte ham (in dikke plakken) 150 gr geraspte kaas (Parmezaanse, Peccorino of Gouda) 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 Eieren 180 Ml. melk 80 gr. paneer meel 3 gr. gedroogde uitjes (of 1/4 zakje uien soep) 1/2 gr. Salie snufje peper (cayenne) 6 gr. zout 750[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1,5 kg (fles)pompoen, gehalveerd en zonder zaadjes 50g boter 1 middelgrote ui, gesneden 1 prei, gesneden 2 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Aardappelen 1 stuks Prei 500 gram Ontbijtspek blokjes 50 gram Boter Ui 1 stuks Venkel ¼ deel Tijm Melk 125 cc p/p Water 125 cc p/p[...]
Bron: smulweb.nl