Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Ras el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen heerlijke kruidenmix voor varkens- en rundvlees. Maak een flinke pot zodat je voorlopig vooruit kunt. De kruidenmix is ook lekker in stoofgerechten![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 30 1 theel cayennepeper 2 theel gedroogde basilicum 2 theel bonenkruid 2 theel uienpoeder 2 theel gedroogde salie 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nl