Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 g aardappelen met rode schil, ongeschild, in schijfjes van 1 cm dik 1 ui, in dikke ringen 1 eetl. olijfolie ½ theel. zout 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalm heilbot kabeljauw 4 paprika`s 6 lente-ui 1 courgette 1 liter groeten bouillon Gemalen kaas 8 kerstomaten Peper / zout Bloem + boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalm heilbot kabeljauw 4 paprika`s 6 lente-ui 1 courgette 1 liter groeten bouillon Gemalen kaas 8 kerstomaten Peper / zout Bloem + boter[...]
Bron: smulweb.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen tijdje geleden heb ik mijzelf het nieuwste kookboek van Yotam Ottolenghi cadeau gedaan. Het boek heet Simpel en er staan veel gerechten in die snel en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 500gr vis en St. Jakobsschelpen (ik vraag bij de vishandel altijd om de overgebleven stukjes en verse zalm, kabeljauw, paling en heilbot is[...]
Bron: smulweb.nl4 stukken witte vis (victoriabaars,heilbot,kabeljauw) 8 zwarte olijven zwarte peper van de molen zout 2 el olijfolie 200 gr groenten in olie,uitgelekt en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr vis en St. Jakobsschelpen (ik vraag bij de vishandel altijd om de overgebleven stukjes en verse zalm, kabeljauw, paling en heilbot is[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen BENODIGDHEDEN : 1,2 kg visfilet (van de grootste verscheidenheid, zoals schelvis, roodbaars, heilbot, victoriabaars, kabeljauw,
Bron: smulweb.nl