Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Ik herinner me van heel vroeger dat ik met mijn vader aalbessen schoonmaakte. Hij vond die kleine felrode zure besjes heel lekker en we ritsten ze samen met[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlVeganistisch eten hoeft zeker geen opoffering te zijn. Hier een overzicht van mijn top tien van Veganistische warme maaltijden. Ik vrees dat vooral mijn liefde[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 200g rode linzen 4 eetl tomatenpurée 200g magere yoghurt 1 theel garam masala 1/2 theel kurkuma 1/2 theel gemalen komijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl plantaardige olie 2 uien, gehalveerd en in ½ ringen 3 teentjes knoflook, gehakt 75g toor dhal (gele linzen) 450ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr rode linzen 825 ml water 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen kurkuma 1/2 tl chilipoeder 500 gr verse spinazie, gewassen en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g Puy-linzen reepje sinaasappel- of citroenschil 1 laurierblaadje 1 el frambozenazijn 150 g rode aalbessen 1 tl vloeibare[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr gekookte linzen 9 eetlepels olijfolie, verdeeld zout en peper naar smaak 50 gr verse bieslook, gehakt 50 gr verse munt,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200 g Puy-linzen - 2 laurierblaadjes - 2 tl komijnzaad - 2 tl korianderzaad - 5 el olijfolie - 1 middelgrote ui, grofgehakt - 2 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 2 blikken linzen (a 400 g), uitgelekt 1 blik kokosmelk (a 400 ml) 3 el olie 1 ui, in halve ringen 300 g kippendij, in stukjes 1 bakje boemboe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikken linzen (a 400 g), uitgelekt 1 blik kokosmelk (a 400 ml) 3 el olie 1 ui, in halve ringen 300 g kippendij, in stukjes 1 bakje boemboe[...]
Bron: smulweb.nlWaarom is een evenwichtige darmflora belangrijk? Wat heeft een baby die op natuurlijke wijze is geboren, gemeen met een bord broccoli? Het lijkt wel een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze combinatie komt uit het kookboek "Three good things" van Hugh Fearnley-Whittingstall, dat sinds kort ook vertaald in de winkel ligt. In de Guardian op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlLinzen worden al heel lang gegeten. Men heeft er zelfs resten van gevonden in neolithische sites van 10000 jaar oud. Ze hadden toen slechts een doorsnee van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be