Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen 50 g ontbijtspek 1 el olijfolie 3 takjes tijm 1 tl komijnzaad 250 g zuurkool 200 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: ah.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nl600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie, extra vergine 350 g kipfilets, in kleine blokjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden 225 g kleine champignons 1 laurierblaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo draadjesvlees (sukadelappen / riblappen) 3 lauriesblaadjes 2 takjes korianderblad (of 1 eetlepel poeder) peper 1 bakje champignons 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 middelgrote tomaten, in blokjes 1 e geraspte gember 4 groene pepers in lengte gehalveerd VERDER: mespunt asafetida (Hing), bij Indiase[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bak mosselen (2 kg) 1 groene paprika (in blokjes) 1 rode ui (gesnipperd) 100 g knoflookolijven ((bakje 150 g), in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nl