Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 600 g vleestomaten 1 bol mozzarella 200 g bloem + wat extra voor de vorm 1 zakje bakpoeder 75 ml olijfolie 3 eieren 1 takje salie 25 g boter 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 600 g vleestomaten 1 bol mozzarella 200 g bloem + wat extra voor de vorm 1 zakje bakpoeder 75 ml olijfolie 3 eieren 1 takje salie 25 g boter 1[...]
Bron: smulweb.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGevulde pasta schelpen; getest en goedgekeurd door Kim! 4 personen Ingrediënten: 24 conchiglioni (maar ik zou er stiekem net iets meer doen, zodat het niet erg[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet was een echte pizzaparty en de andere pizza werd er een met broccoli en kaas. Zoiets hadden we gegeten in L'Osteria in Munchen en was echt heel erg lekker.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 250 g patentbloem ½ zakje gedroogde gist 2 bollen mozzarella (kaas, kaasafdeling) zeezout versgemalen peper 2 eetlepels olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlAl een paar weken loop ik met mijn hoofd in een moestuinopbouwwolkje. De erker staat al vol met eierdozen en allerlei andere vage bakjes met kiemende zaadjes.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEx-collega's, ook al neem je je voor om contact te houden met hen en nog af te spreken, in de praktijk blijkt dit niet altijd even evident. Contacten[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn liefde voor de aubergine heb ik de laatste weken meermalen bezongen hier. Deze keer waren de aubergines op de markt idioot klein. Té schattig gewoon. Die[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAl een paar weken loop ik met mijn hoofd in een moestuinopbouwwolkje. De erker staat al vol met eierdozen en allerlei andere vage bakjes met kiemende zaadjes.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen bordje vakantiegevoel Als je zo'n lekker gevuld bordje voor je neus krijgt, dan kun je alleen maar denken aan Italië? Of een ander warm zuidelijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat te doen met een pompoen? Ik denk dat de gemiddelde kok in Nederland van een pompoen pompoensoep maakt. Ook bij mij thuis is pompoensoep al jaren een[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDit is qua smaak een wat complexe lasagne. De volle 'umami-smaak' (onze 5e smaak, namelijk de ‘hartige smaak’) is het eerste dat opvalt en dat komt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl