Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500g grof zeezout 1 (2 kg) runderriblap 1 eetlepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel keukenzout Bereidingswijze Voorbereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pond runderriblap, in dunne plakjes gesneden 5 eetlepels ketjap 2 1/2 eetlepels kristalsuiker 25 gr gehakte lenteui 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, fijngesneden 30 gr bloem 1 kilo rundernek (of runderriblap als alternatief) 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1,5 theelepel gemalen zwarte peper 1 eetlepel gedroogde oregano 1,5 theelepel cayennepeper 1,5 theelepel chilipoeder 1,5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl3,0 kg Schoudervlees varken in inclusief vet 1,5 kg Magere runderriblap, bieflapen of schenkel 5 eetlepels zout 1 eetlepel suiker 2 eetlepels cayenne peper 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr