Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comstoofpeertjes - 1 kg stoofpeertjes (8 tot 10 stuks) - 1 citroen (sap) - 1 fles zoete witte wijn (bv. Spätlese) - 150 gram suiker - 1 kaneelstokje - 1[...]
Bron: smulweb.nl- 1 kg stoofpeertjes (8 tot 10 stuks) - 1 citroen (sap) - 1 fles zoete witte wijn (bv. Spätlese) - 150 gram suiker - 1 kaneelstokje - 1 steranijs - 2[...]
Bron: smulweb.nlMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 8 stoofpeertjes 500 ml lichtzoete witte wijn 100 g suiker 3 cm verse gember 6 steranijsjes (Feestfavoriet) 1 citroen zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlHad ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPompoen 1 pompoen (ong. 700 g) 50 g bruine suiker 1 tl korianderzaad 1 vanillestokje 1 steranijs 6 kruidnagels 50 ml witte balsamicoazijn 30 ml witte wijn De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer eens wat anders dan stoofpeertjes met kaneel in rode wijn. De peertjes blijven mooi wit en hebben een zoete, vanillesmaak met een vleugje steranijs! Wij[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBij toeval kwamen we hier terecht. We waren lang onderweg en laat op de avond hadden we pas tijd om iets te eten. Op dat moment bevonden wij ons in de buurt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBulots zijn vaak erg groot hier, daarom vis ik altijd de kleintjes er tussenuit als ik ze tegenkom! Vermoedelijk worden de kleintjes naar het buitenland[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlStoofperen naar een recept van Levine , maar ik had alleen rode wijn in huis, i.p.v. witte. De saffraan heb ik dan maar weggelaten, de steranijs heb ik wel[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com