Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 groene of rode druiven poedersuiker kleine chocolade rondjes vleespennen of spiesjes Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen Voor de fruitspiesjes: 6 aardbeien 6 meloenballetjes 6 witte druiven 6 blauwe druiven satehstokjes Voor de chocoladesaus: 100 g pure chocolade[...]
Bron: smulweb.nl4 porties. Voor de topping: 50 g Muesli 50 g gehakte hazelnoten 50 g gehakte amandelen 50 g bont suikerstrooisel Om te dippen (naar believen): 500 g gemengde[...]
Bron: smulweb.nlDe inspiratie: En deze 'druivenrupsen' blijken een eitje om te maken. Alleen voor de oogjes is het wel even prutsen met gesmolten chocolade en een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb de Liebster Award ontvangen van Alesig van bakken zoals oma . Dank je wel! Niets vermoedend opende ik op een veel te vroege ochtend in januari mijn mail[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls liefhebber van etentjes lust ik ook wel een wijntje op z'n tijd. Ik ben geen grote drinker maar vooral in combinatie met eten vind ik het heerlijk. Bij[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlAls afsluiter van een diner vind ik het altijd leuk als er nog een dessertwijn geschonken wordt. Dat geef toch iets extra's en het is niet iets wat iedereen[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlDe Echte lampion plant Het is weer herfst. Schitterend hoe al die kleuren ontstaan in de tuin. Het helder groen heeft plaats gemaakt voor schitterend bruin,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl