Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g tuinbonen uit de diepvries 2 blikjes sardines in olie, à circa 125 g, uitgelekt 3 el olijfolie, extra vergine 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 pakjes kant en klaar bladerdeeg 2 blikjes sardines op olie, fijngemaakt 2 fijngehakte hardgekookte eieren 2 eetlepels olijfolie 2 in water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 240 g sardines uit blik, uitgelekt 4 e zachte boter 2 t citroensap 2 t Dijon-mosterd zout zwarte peper (1/4 t) Tabasco (1/2 t) Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlMijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. Vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 pakjes kant en klaar bladerdeeg 2 blikjes sardines op olie, fijngemaakt 2 fijngehakte hardgekookte eieren 2 eetlepels olijfolie 2 in water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlSardines, ingewanden en kieuwen verwijderd en schubbe met achterkant van een koksmes verwijderd (anders vraag jij jou visboer om dit te doen. voor marinade 2[...]
Bron: smulweb.nlVerse sardines (panklaar) neem genoeg, je heb snel te weinig 1 t zout 4 tenen knoflook fijn gesnipperd 2+1/2 e citroensap 1/2 t kurkuma(geelwortel) 1 t[...]
Bron: smulweb.nlVoor wie het nog niet wist: ansjovisjes zitten niet alleen in een blikje of potje met flink veel zout. Deze kleine visjes zijn een korte periode per jaar ook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com