Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 122 recepten
Ingrediënten 1 zakje gewelde gedroogde vijgen (250 g) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 appels (geschild en in blokjes) 1 eetlepel witte wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 Bodem 250 ml lauw water 1 el gedroogde gist 375 gr bloem 1 tl olijfolie 1 tl zout Topping 8 gedroogde vijgen 1 middelgrote rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 verse vijgen extra vergine olijfolie 2 plakken gedroogde ham blanke amandelschaafsel 1 handsinaasappel 1/2 rode peper 1/2 eetlepel rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 zongedroogde tomaatjes 1 pomodori tomaat 2 grote verse vijgen ui 3/4 rode peper olijfolie extra vergine 3 1/2 dl kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de panna cotta: - 300 ml slagroom - 200 ml melk - 50 g suiker - 1 vanille peul - 4 blaadjes gelatine Voor de in rode wijn gepocheerde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 verse vijgen (2 p.p.) - 200 g verse walnoten of 50 g gepelde - 100 g gorgonzola - versgemalen zwarte peper - klein borrelglaasje rode port -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 gram gedroogde vijgen - 200 ml vers sinaasappelsap - 150 ml rode wijn - 200 gram geleisuiker - 3 el rozijnen - 3 el gehakte amandelen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com