Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sukade 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 kemirienoten/ (alternatief macadamia`s) 1 tomaat 1,5 theelepel tamarinde pasta 2 rawit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Stengel sereh/citroengras 2 Lime leaves/citroenblad 360 ml Kokosmelk 3 á 4 plakjes galangal/laos 360 ml water Klein bakje champignons[...]
Bron: smulweb.nlSpecial thanks to my best friend... Ja ! who gaves me big inspirations making this dish. Love it! Dit gerecht is ontzettend gezond omdat elke ingrediënten heel[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlTry this menu, so easy to make! Een blik tonijn, 1 rode peper, 1/4 lemon, 1 rode ui, 1 citroengras, 3 citroenblad, 1 kleine laos, klein beetje vissaus. Hak de[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlEen aanrader! Een gerecht met een complete smaak van Thailand. Bekende pittige Tom Yam Kung in een vorm van rijst, makkelijk en ontzettend lekker.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlNa de heerlijke kokossoep die ik had gegeten bij Songkhla in Den Haag (zier eerdere blogpost!), was ik totally inspired om het zelf ook eens te maken. Na een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOp zo'n druilerige dag als vandaag is een pittige curry ideaal. Deze curry is vrij makkelijk te bereiden en pittig genoeg om een beetje op te warmen. Als je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 3 eetl olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 5 cm gemberwortel, gehakt 1 stengel citroengras, in 4 stukken en[...]
Bron: allrecipes.nl100 gr kipfilet, in blokjes 1 stengel sereh (citroengras) 4 cm verse laoswortel 3 citroenbladeren 2 verse chilipepers ongeveer 10 kleine champignons, in hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen *100 gram kipfilet *1 stengel citroengras *4 centimeter verse laoswortel *3 citroenbladeren *2 verse chilipepertjes *10 strawmushrooms (of[...]
Bron: smulweb.nl