Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg courgettes, gewassen en gesneden in 2-3 cm stukken 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]
Bron: allrecipes.nlEen vriendin was jarig, wat moet je die nou geven..... Eigenlijk hebben we kadootjes afgeschaft maar soms is een verjaardag heel speciaal, dan kun je niet met[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet traditionele paasmenu heeft me altijd een beetje verwonderd. Het is alsof men zegt: het is lente, hoera! Overal komt de natuur tot bloei, mooie bloemetjes[...]
Bron: koopweigering.blogspot.nlWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comZoals vele weten houden wij van de Indiase keuken, dus ja dat kon niet ontbreken bij de bbq. Ik heb ze gemaakt met kippendijenvlees en lamshaas voor de[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gram lamsschouder - 1 verse gemberwortel - 3 teentjes knoflook - mosterdzaad - 40 gram boter - olie - 4 grote uien - 1 appel - 1 dl melk -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram lamsbout. 150 gram lamsoren (zeeaster). 1 eetlepel grove mosterd. 1 eetlepel honing. zout en peper. 2 bosuitjes. 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout van gisteravond (voor 4 personen, ca. 200-500 gr.) ui knoflook, 2 tenen mespunt chilipoeder blik gepelde tomaten glas mooie rode wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlLam... We hadden het nog nooit gegeten... tot deze dag :) Het werd goed gekeurd.... Ik marineerde en grilde de koteletten. Waarmee te combineren? Dat wist ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl