vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder tomaat vermicelli

Gevonden 97 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tajine met kip, abrikozen en pruimen.

voor 2 personen - Olijfolie - 2 kippenpoten - 1 grote ui, fijngesnipperd - 6 gedroogde of gewelde pruimen - 12 gedroogde abrikozen - 2 el. vloeibare honing -[...]

Bron: smulweb.nl
Couscous met champignons en gedroogd fruit

voor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]

Bron: smulweb.nl

Pittige tajine met abrikozen en kip

Ingrediënten: - 1 el olijfolie - 750 g kipfilet, in stukjes gesneden - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 1 grote ui, gesnipperd - ¼ tl kaneel - ½ tl[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Couscous met kip, gekarameliseerde ui en[...]

Voor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tajine van kip met dadels

Ingrediënten: - 6 stukken kip, poten, drumsticks, of kipkarbonades - 4 el arachide- of zonnebloemolie - 2 uien, geschaafd in halve ringen - 2 tl kaneel - 3/4[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pompoen, cranberries & rode ui tagine

Ingrediënten: - 3 el olijfolie - 2 rode uien, grof gehakt - 3 cm verse gember, geraspt - 500 g pompoen, geschild, ontpit en in grote stukken - 1 tl van elk[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tabouleh met geitenkaas en walnoten

Ingrediënten: - 150 g bulgur of couscous - 1 rode ui - 1 handvol verse peterselie - 3 tomaten - 1 citroen - 125 g zachte geitenkaas - 50 g walnoten,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Stoverij...... Lamsschouder, pastinaak,[...]

Buiten is het freezing kou en mijn behoefte aan warm, rijksmakend voedsel dat tevens een degelijke bodem biedt voor een laat avondje, leidt vanavond tot een[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Knorr Wereldgerechten 3/3

Met alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Geglaceerde aubergine met honing en harissa

voor 4 personen 2 aubergines 100 ml olijfolie 3 kleine tenen knoflook, fijngesneden 1 eetlepel fijngesneden/geraspte gemberwortel 1 tl gemalen komijn[...]

Bron: smulweb.nl
Tajine met kip, abrikozen en pruimen.

voor 2 personen - Olijfolie - 2 kippenpoten - 1 grote ui, fijngesnipperd - 6 gedroogde of gewelde pruimen - 12 gedroogde abrikozen - 2 el. vloeibare honing -[...]

Bron: smulweb.nl
Kookworkshop op Sardinië

Toni met de Cascà Carlofortina Tijdens onze vakantie op Sardinië heb ik met een vriendin een kookworkshop gedaan. Deze workshop vonden we op het internet en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Luxe: In de pan gebraden kippenbout met[...]

Joehoi! Ik kondigde in mijn vorige blogpost over m'n afgelopen week al aan dat ik gisteravond heerlijk luxe voor mezelf heb gekookt. Ik had zin om mezelf te[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Kwartels gevuld met lamsgehakt en rozenblaadjes[...]

Ottolenghi rekent 2 kwartels per persoon. Met wat gekruide couscous en groenten vond ik één kwartel per persoon voldoende. Ingrediënten voor 2 à 4 personen: 50[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
In rode wijn gestoofde lamsschenkels met chorizo

Ik kijk regelmatig naar kookprogramma's op de BBC en in een van die programma's zag ik dit recept voor lamsschenkels. Echt een recept voor het weekend, want de[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy