Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 6 el mascarpone - 40 g Parmezaanse kaas, plus extra krullen om te serveren - 3 el fijngehakte basilicum - citroenschil geraspt van een ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSuper Mandy al je tips rondom lunches en koolhydraten , thanks! Ik ben het maar meteen gaan toepassen op de lunches die ik meeneem naar mijn werk. Ik fiets bij[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlGerookt zout is mijn nieuwe verslaving. Groene asperges zijn onweerstaanbaar met een rokerig smaakje. Bietjes ook. Maar regelrechte favoriet is toch echt:[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 200 gram groene asperges 200 gram witte asperges 4 kwarteleitjes Rucola 25 gram geroosterde pijnboompitten olijfolie peper zout Groene en witte[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlVan 6 tot en met 12 mei is het week van groenten en fruit met daarbij allerlei activiteiten . Zo was er bijvoorbeeld al de voorstelling van De Groene[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beIk krijg soms te horen dat de gerechten die ik maak wat bewerkelijk zijn. Ik vind dat zelf doorgaans best meevallen, maar misschien maakt (kook)verslaving[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlAls zowel de Allerhande als de Boodschappen geheel in het teken staan van de Franse keuken, dan moet er natuurlijk frans worden gekookt! Te beginnen met deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 4 el ongezouten cashewnoten 200 g peultjes 1 komkommer 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 1 schaal biefstuk (2 stuks, ca. 325 g) 7 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sjalotten 4 takjes tijm 2 el olie 100 g witte basterdsuiker 2 el kraanwater 1 rol vers bladerdeeg (270 g, koelvers) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 ui 1 teen knoflook 6 el olie 300 g quinoa 100 ml marsala (Italiaanse wijn) 1 liter paddenstoelenbouillon (heet, van tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo witte asperges zout 1 limoen 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum (15 g) 1 dl Italiaanse olijfolie extra vierge versgemalen[...]
Bron: ah.nl