Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg wild stoofvlees 3 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie of zonnebloemolie 30 gr margarine of boter 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 500 g mager rundergehakt 3 dl runderbouillon (van blokje) 1-2 eetl. worcestersaus laurierblaadje of bouquet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g lamslappen, vetrandjes verwijderd en in plakjes 1 teen knoflook, geperst 2 eetl. worcestersaus 1 ui, in dunne ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 uien, fijngesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 stoofschotel 1 eetlepel plantaardige olie 1 (3 pond) runderstoofvlees, ontdaan van vet en in blokjes van 1 cm gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 100 gram bloem 175 gram boter 200 gram grof gehakte selderij 1 grote ui, grof gehakt 1 grote groene paprika, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Uien (6 - 7 stuks) runderlapjes (1 kg) rundergehakt (1 kg) Guinness (1 liter) champignons (500 gr) kastanje champignons (250 gr) bosui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Uien (6 - 7 stuks) runderlapjes (1 kg) rundergehakt (1 kg) Guinness (1 liter) champignons (500 gr) kastanje champignons (250 gr) bosui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nl