Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 175 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 1 middelgrote prei of ui, grof gesneden 300 g asperges,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,4 l groentebouillon reepje citroenschil 1 laurierblaadje 225 g jonge prei 1 tl zonnebloemolie 225 g parelgerst 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram kabeljauwfilet 1 groene paprika 1 rode paprika 2 prei 1 bosje lente-uitjes 2 eetlepels fijngehakte kervel 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat is het? Dille is een plant, familie van de kervel en venkel en heeft als kruid een verfijnde smaak. Dille is rijk aan vitamine C. Het wordt veelvuldig in[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKleine meisjes worden groot. Kleine blogs ook. Het wordt tijd dat ik een nieuwe rubriek in het leven roep. Heel regelmatig (lees: dagelijks) krijg ik van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor de bouillon: 1 schenkel van ca. 400 g, 2 dikke prei 1 winterwortel 2 grote uien 4 laurierblaadjes, 2 takjes tijm, 2 takjes kervel, 2 takjes lavasblad (of[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlWanneer we terugkomen van een reis heb ik altijd heel veel zin in, zelfs nood aan, heel veel groentjes. Waarschijnlijk om het veel te vette vakantie-eten een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIk hou van soep. Elke soep. Oké, behalve komkommersoep. Komkommer hoort koud te zijn. De smaak van warme komkommer is gewoon raar. Ik neem elke weekdag[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beDeze vraag moet het hele jaar beantwoord kunnen worden. Dat kost een goed eetplan voor het hele jaar door. Voordat dat bedacht is, moet je ervaring hebben,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com