vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder tuinkers rode peper

Gevonden 52 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Mijn afgelopen week: Huizen bezichtigen, veel[...]

Hallo daar lieve lezers! Gisteren stuurde lezeres Jana een berichtje op facebook met ' Waar blijven je blogs deze week? '. Schandalig! Sorry Jana en de rest![...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

Zoete sjalotten

Ingrediënten 50 g rozijnen (zak 500 g) 6 el droge witte wijn 1 net sjalotten (400 g) 2 el olijfolie 2 kruidnagels 1 laurierblad 4 el wittewijnazijn 2 el[...]

Bron: ah.nl
Nectarinepakketjes

Ingrediënten 4 nectarines 4 cantuccini ((amandelkoekjes, zak a 175 g) 4 eetlepels rozijnen 2 kaneelstokjes 4 eetlepels zoete witte wijn 4 bollen[...]

Bron: ah.nl
Sinaasappels met dessertwijn

Ingrediënten 4 sinaasappels 2 eetlepels gele rozijnen 125 ml Mavrodaphne (Griekse rode dessertwijn; of rode port) 4 eetlepels droge witte wijn 1 eetlepel[...]

Bron: ah.nl
Kibbelingwraps met oranjesalade

Ingrediënten 500 g wortels 1 appel 6 eetlepels (zonnebloem)olie 2 eetlepels (witte wijn)azijn 2 theelepels suiker 100 g rozijnen 1 schaaltje kibbeling[...]

Bron: ah.nl
Smaak-ontdekkingen

Vrijdag 11 oktober heb ik tijdens de wijn & spijskring in het Meisjeshuis wat nieuwe smaak-ontdekkingen laten proeven. Zowel op het gebied van eten als van[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl
Workshop Pate Maken bij Slager Cees Janson in[...]

Afgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl
Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten

voor 4 personen 4-6 pijlinktvissen (ca. 500 g), schoongemaakt 200 ml tomatensap 6 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, gehakt 50 g[...]

Bron: smulweb.nl
Paprikarolletjes met ansjovis en pijnboompitten

Ingrediënten 4 gele paprika's 50 g pijnboompitten 2 sneetjes witbrood 1 ui 4 el olijfolie 4 el droge witte wijn 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 2 el[...]

Bron: ah.nl
Dronkemanskoekjes

1 glas witte wijn, 1 glas ( arachide) olie, 1 glas fijne suiker en zoveel zelfrijzend bakmeel dat een goed bewerkbaar deeg ontstaat. Wat grove suiker om te[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofpeertjes met saffraan en steranijs

Mijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
vega bobotie met knolselderij

voor 2 personen 400 gram knolsederij in blokjes 1 grote ui, fijngesneden bakje vegetarisch kruimig gehakt (vivera) 2 eetlepels abrikozenjam 100 gram rozijnen[...]

Bron: smulweb.nl
Gebraden eend met appel, rum en rozijnen vulling

Ingrediënten Porties : 4 100 gr rozijnen 4 eetlepels rum 100 gr rozijnen 3 kleine zure appels, geschild, zonder klokhuis en in blokjes gesneden 2[...]

Bron: allrecipes.nl
vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Kalfsvlees met shoarma, abrikozen en broccoli

voor 4 personen 8 gedroogde abrikozen 2 el rozijnen 1/2 bouillontablet 250 g kalfslapjes 1/2 el shoarmakruiden peper, zout 3/4 dl witte wijn (Chardonnay) 300[...]

Bron: smulweb.nl
Gevulde perziken met amarettikoekjes en cacao

Ingrediënten 1 pak amaretti (koekjes, 100 g) 2 blikken perziken op sap (a 415 g) 2 el rozijnen 1 tl cacao 1 tl kaneel 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy