Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 292 recepten
Ingrediënten 1 kopje sojabrokken 150 gr gare kip 350 gr mie 250 gr spitskool 2 takjes selderij 4 teentjes knoflook 1 kleine ui 4 tl olie zout 4 pimentkorrels 1[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is je waarschijnlijk al opgevallen dat ik dit jaar aardig aan het experimenteren ben met vlierbloesem. Dit gelei is natuurlijk gewoon lekker op brood maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept is echt een typisch voorbeeld van minimale inspanning en maximaal resultaat. Dus als je indruk wilt maken - of jezelf op een lekkere maaltijd wilt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept is een primeur op mijn blog, ik heb het namelijk nog niet geproefd. Waarom ik het toch publiceer? Heel simpel, de likeur moet 4 weken staan en dan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNet als de vlierbloesemlikeur is ook deze azijn een experiment. Maar ja, de pluktijd is kort en de azijn moet 4 weken staan voordat de smaak goed ontwikkeld[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe klassieker met gekookte aardappels kennen we allemaal wel, maar ook zoete aardappels smaken heerlijk met asperges. Ik had net vers pandanblad gekocht, dat[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ken chayotes uit de Mexicaanse keuken. Ook in de Indonesische keuken worden ze veel gebruikt, onder de naam laboe siam. Wat ik niet wist is dat ze ook in de[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Indiase keuken is fascinerend. India is nogal groot wat een grote variatie aan ingrediënten en gerechten met zich meebrengt - van de mildere gerechten uit[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk had weer's wat verse rabarber in huis, en in het weekend is een stukje cake altijd wel lekker. Ik wilde eerst voor mijn standaard cake recept gaan, tot mijn[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWildplukken is hip! Zelfs Jamie Oliver gebruikt weleens brandnetels in zijn recepten. En hoewel ik bepaald niet meedoe aan elke nieuwe hype vind ik deze wel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDeze aardappelkoekjes doen het prima als hapjes maar ze zijn ook lekker om gewoon tussendoor te eten. Ingrediënten 225 g aardappel 50 g wortel 50 g doperwten[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlChayote is een groente en behoort tot de komkommerfamilie. Chayote wordt veel gebruikt in de Zuid- en Latijns-Amerikaanse, de Indonesische en de Indiase[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlZwarte bonen en chayote zijn typische ingrediënten in de Latijns-Amerikaanse keuken. Ik heb ze in een lekkere stoofschotel verwerkt en geserveerd met gebakken[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHondsdraf is in heel Europa wijdverbreid, vooral in weiden en ooibossen. Vroeger was hondsdraf vooral bekend om z'n geneeskundige krachten, maar ook als[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlToen ik een jaar of 10 was, gingen mijn ouders wat groenten in de tuin verbouwen. Het werd al snel een leuke en succesvolle hobby. Mijn ouders experimenteerden[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls je me een beetje kent weet je dat ik niet vaak toetjes op tafel zet. Niet omdat ik ze niet lekker vind, maar ik ben het van huis uit niet gewend. Af en toe[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIedereen die me al wat langer kent, weet dat aardappels bij mij niet zo heel vaak op tafel komen. Gewoon gekookt vind ik ze een beetje saai maar je kunt ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDeze zalmpakketjes had ik een tijdje geleden al eens gemaakt, als experiment. Toen was het echt een probeersel - wel oké maar nog voor verbetering vatbaar. De[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op rabarber, ik ben dol op vanillepudding en ik ben dol op bakken. En gelukkig zijn deze drie dingen heel goed samen te brengen...in een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl