kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver | tongfiletrolletjes
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder veldsla

Gevonden 52 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Asperges met zalm

voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]

Bron: smulweb.nl
Zon of regen

Vorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl

Pakketje van zeewolf

Ingrediënten ½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml[...]

Bron: ah.nl
Mediterraan vispannetje

Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g) 500 g zeewolffilet (in grove[...]

Bron: ah.nl
Gesmoorde venkel met zeewolffilet

Ingrediënten 1 pak A-partjes (450 g) 2 rode uien 3 venkelknollen 75 g boter of margarine 2 schaaltjes zeewolffilet (` 225 g) zout en peper 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Biermarinade met mosterd

Ingrediënten 250 ml bier (pils) 1 eetlepel mosterd 1 ui (in ringen) 2 laurierblaadjes 1 eetlepel verse rozemarijn (fijngehakt) zet alles op mijn lijst[...]

Bron: ah.nl
Indiase visspiesen met naanbrood

Ingrediënten 2 eetlepels milde Indiase currypasta (pot) 100 ml milde yoghurt 600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet) 2 rode uien 2 naanbroden[...]

Bron: ah.nl
Zeewolffilet met een kruidenslaatje

Ingrediënten 500 g zeewolffilet 50 g mediterrane boter ((zie ah.nl/recepten), op kamertemperatuur) 6 knoflookstengels 2 eetlepels verse dille (in[...]

Bron: ah.nl
Week 26

Deze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Vispannetje met tomaat

voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]

Bron: smulweb.nl
week 30

Dit was weer een beetje een normale week. Ik heb vooral veel recepten van dagelijkse kost gemaakt. Ik ben dol op de recepten van Jeroen op drukke dagen.[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Asperges met zeewolf op italiaanse wijze

Het is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Grollpotje uit de zee

voor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]

Bron: smulweb.nl
Super Visovenschotel voor vier personen

Ingredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
RECENSIE DEDIKKEVANDAM

DEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Goddelijke seafood-curry

voor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]

Bron: smulweb.nl
Geurige specerijenmarinade

Ingrediënten 3 theelepels pikante paprikapoeder ½ theelepel kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy