Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten ½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g) 500 g zeewolffilet (in grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak A-partjes (450 g) 2 rode uien 3 venkelknollen 75 g boter of margarine 2 schaaltjes zeewolffilet (` 225 g) zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 ml bier (pils) 1 eetlepel mosterd 1 ui (in ringen) 2 laurierblaadjes 1 eetlepel verse rozemarijn (fijngehakt) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels milde Indiase currypasta (pot) 100 ml milde yoghurt 600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet) 2 rode uien 2 naanbroden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zeewolffilet 50 g mediterrane boter ((zie ah.nl/recepten), op kamertemperatuur) 6 knoflookstengels 2 eetlepels verse dille (in[...]
Bron: ah.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlDit was weer een beetje een normale week. Ik heb vooral veel recepten van dagelijkse kost gemaakt. Ik ben dol op de recepten van Jeroen op drukke dagen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 theelepels pikante paprikapoeder ½ theelepel kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nl