Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten Porties : 12 1 (500 gr) verpakking bladerdeeg Voor de vulling: 1 eetlepel boter 1 rode paprika, fijn gesneden 1 gele paprika, fijn gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 225 gr droge linzen 1 kippenbouillonblokje 450 gr Mexicaanse chorizoworst, zonder vel en geprakt 6 plakjes spek 50 gr Roma[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 sneetjes vers brood 4 dunne plakjes chorizo of salami 1 afgestreken eetlepel Parmezaanse kaas plantaardige olie om te bakken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 chorizoworst 1 ui 1 laurierblad 2 teentjes knoflook 1 bol mozzarella 4 kopjes kippenbouillon 1 handje basilicum 2 el tomatenpuree 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Zoals ik al zei heb ik nog wat blogjes in te halen. Vandaag blog ik dus over m'n avondmaal van ik denk vorige week woensdag. Maar eigenlijk weet[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag kinders! Oh, jeetje, ik heb veel te veel crap gegeten en veel te weinig geblogd de afgelopen week. Ik moet echt nadenken over wat ik allemaal heb gegeten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoi allemaal! Oh oh oh, ik heb weer echt een lekker receptje voor jullie:) Vanavond at le boyfriend bij me en hij houdt enorm van vlees. (Echt een man). Ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAfgelopen week een rare en drukke, maar erg leuke week. Deze week hopelijk iets rustiger. Vrijdag maakte ik een heerlijke kipshoarma . Deze stond ook op het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze gegratineerde mosselen met chorizo zijn een superlekker borrelhapje voor een feestje of doen het erg goed als voorgerechtje. Er gaan minuscule stukjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOké ik beken, ik heb een zwak voor comfort food, ik kan het niet helpen... Sinds enige tijd is dit receptje vaak bij ons op tafel te vinden, ideaal ook als je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIglo. Wanneer je Iglo hoort, gaat er vast een belletje rinkelen: vissticks, spinazie, de kapitein? Juist, die Iglo. Zoals je misschien wel weet, produceert[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk heb geen groene vingers, maar kruiden die kan ik wel heel goed in leven laten. Inmiddels staan er ook kruiden buiten en de basilicum moest nodig gebruikt[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOké ik beken, ik heb een zwak pasta's, ik kan het niet helpen... Sinds enige tijd is dit receptje vaak bij ons op tafel te vinden, ideaal ook als je onverwacht[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nl