vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder veldsla kaneel

Gevonden 890 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Maltese konijnstoofpot

Ingrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 grote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 125ml rode wijn 1 laurierblad 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde zoete aardappel en suikermais soep

Ingrediënten Porties : 10 2 zoete aardappelen, geschild en in blokjes 1 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 350g diepvries[...]

Bron: allrecipes.nl
Blanke chilisoep met pintobonen

Ingrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 4 kipfilets, in stukjes grofgemalen zwarte peper naar smaak 1 grote ui, fijngesneden 6 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Kokkinisto met mosselen

Ingrediënten Porties : 6 80 gr ui, fijngesneden 2 grote stengels selderie, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Bouillabaisse

Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Bigos

Ingrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Malse Stroganoff gehaktballen

voor 4 personen 500 gr rundergahekt 1 grote ui (gesnipperd) Handje prei (heel fijn gehakt) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 el paneermeel 1 el ketjap Zeezout[...]

Bron: smulweb.nl
Hemelse lamsschenkels

Ingrediënten Porties : 4 4-6 eetlepels olijfolie 1,6kg of 4 lamsschenkels 5 eetlepels bloem 1 prei, gehalveerd en in 1,5cm stukjes gesneden 2 stengels[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsschenkels met rode wijn saus

Ingrediënten Porties : 6 6 lamsschenkels 2 middelgrote wortels, fijngehakt 2 uien, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels versgehakte[...]

Bron: allrecipes.nl
Hollandse slowstoof van ree met[...]

voor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]

Bron: smulweb.nl
Veganistische chili

Ingrediënten Porties : 8 350g sojagehakt 3 (400g) blikken kidneybonen 1 grote rode ui, gehakt 4 stengels bleekselderij, gehakt 2 rode paprika's, gehakt 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Wildsoep van konijn, op en top herfst!

voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Linzenschotel met ham

Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaasje met Champignons/uien/paprika en[...]

voor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]

Bron: smulweb.nl
Wilde Hazebout in rode wijn

voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
worteltjes!!

De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Coq au vin met groenten

Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy