Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Met alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen ½ groene kool (plm. 500 gram gesneden groene kool of boerenkool!) 3 aardappelen 2 uien 3 teentjes knoflook 250 gram chorizo (hele[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs was ik op de boekenbeurs en wat mij enorm tegenviel - naast de gebruikelijke drukte en hitte - was de eenheidsworst: op elke stand kon je bij manier[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorig jaar Pasen heb ik deze taart gemaakt uit de NRC, mijn moeder stuurt mij wekelijks de recepten op die zij iedere dag voor mij uitknipt, dit doet zij al[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen Dadel is een Palmboombes; de vruchten hangen in trossen aan de dadelpalm, mits het een vrouwelijke boom betreft. Zij kan wel 50 kilo per jaar geven. Dadels[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 1 chorizo ((worst 250 g), ontveld) 1 ui (gesnipperd) 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 krop andijvie (in[...]
Bron: ah.nlMijn dochter heeft onlangs een huisje gekocht en afgelopen zaterdag was het instuif. Vrienden en vriendinnen, familie, collega's,... werden uitgenodigd met een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen Dadel is een Palmboombes; de vruchten hangen in trossen aan de dadelpalm, mits het een vrouwelijke boom betreft. Zij kan wel 50 kilo per jaar geven. Dadels[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDag 1 Ontbijt: Omelet van 2 eieren met spinazie en chorizo Snack: 1/2 avocado geprakt met 30 gr roquefort Lunch : Rosbief met sla, tauge, groene olijven en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPyttipanna is geen verfijnd gerecht! Zo, dat hebben we alvast gezegd. Maar kinderen vinden het lekker, je kunt er van alles in kwijt, want alleen de aardappels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ga op reis en ik neem mee terug…? Een paar keer per jaar reist Meneer naar Noorwegen en wat neemt een mens nou mee terug vanuit het koude Noorden? De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn dit gerecht wordt chorizo gebruikt en daardoor krijgt het een vrij pittige smaak. Wil je dat niet vervang dan de chorizo door salami of hamblokjes. De[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com