Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 grote, rijpe tomaten, zonder de zaadjes, kleingesneden 3 takjes basilicum, blaadjes losgemaakt 2 eetl. ketchup 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 1 ui fijngehakt 1 teentje knoflook, geperst 1 kopje paneermeel (van oud brood - niet gedroogd) zout en[...]
Bron: allrecipes.nlOngeveer 1 kg drumsticks of kippenbouten 1 pakje kokosmelk 50 ml kippenbouillon 2 middelgrote aardappelen in stukjes 1/2 tl komijnzaad 2 kaffir lime bladeren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram half om gehakt (tip met 100% varkensgehakt van een goede slager wordt het eigenlijk nog lekkerder!) Ca. 2dl liter melk 2 sneden brood[...]
Bron: smulweb.nlOngeveer 1 kg drumsticks of kippenbouten 1 pakje kokosmelk 50 ml kippenbouillon 2 middelgrote aardappelen in stukjes 1/2 tl komijnzaad 2 kaffir lime bladeren[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr pasta (farfalle of fusilli) 200 gr ham of spek 200 gr geraspte kaas 200 gr champignons, gesneden 1 ei 100 gr yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFeestvieren kost energie en zorgt voor een rommelende maag. Belangrijk is dan dat je er wat lekkers in kan stoppen. En na een dag en nacht doorhalen, heb je[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet is vakantie en als dat, naast uitslapen, één ding betekent dan is het wel dat er net wat uitgebreider geluncht wordt. Je zou het ook ontbijt kunnen noemen[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 80 g port salut (kaas) 1 prei 600 g half-om-halfgehakt 1 el ketchup 50 g paneermeel 1 tl zout 1 ei 2 el olijfolie 400 g cherrytomaten (blik)[...]
Bron: ah.nlPizza is altijd een succesnummer voor mij. We eten het niet heel erg vaak, maar als het op tafel komt, moet hij ook goed belegd zijn. Met kip , tonijn , zalm[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl'Vroeger' thuis aten wij ook weleens zelfgemaakte pizza en dan was de sport met beleggen toch wel om zoveel mogelijk beleg op een klein stukje pizzadeeg te[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten: 600 g tonijn een takje verse basilicum een takje verse munt 4 lente-uitjes een snufje gemalen koriander of wat blaadjes verse schil en sap van 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder dit jaar kocht ik in Engeland The Cookbook van Ottolenghi, de chef nu zo razend populair is. En geen wonder; elk van zijn recepten ziet er prachtig uit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is oktober, maar het lijkt wel zomer. Prima weer dus om nog een keer de barbecue aan te steken! Ik reken altijd 3 stuks vlees en 1 maiskolf per persoon en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl