Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 800 gr chateaubriand 4 gr grote (pof)aardappels 16 gedroogde pruimen 1 kleine selderijknol 30 gr roomboter 40[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlTaartjes met een vulling van kruidige rode uien Vandaag deel II van Frans taartdeeg met de receptuur van de uientaartjes (tartelettes) met rode uien. Omdat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze risotto heb ik gemaakt met biologische geslepen spelt, ook wel speltrijst genoemd. Je kan dit kopen bij de natuurwinkel. Let op dat je goede hebt, de ruwe[...]
Bron: jolly-johanna.blogspot.nlIn 1899 verzonnen de zusters Tatin de originele tarte tatin met appels, waarbij de bodem bovenop de vulling wordt gebakken. Per ongeluk wil het verhaal, want[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe winkelmiddag is welbesteed als alle cadeaus zijn gevonden. De wandeling door de stad brengt echter de wetenschap dat het restaurant dat ik voor het diner in[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo hacheevlees 500 g fijn gesneden bouquet groenten 100 g tomatenpuree 4 verse tomaten 2 dl rode wijn 2 laurierbladen 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl