Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode kool 1 kg aardappelen 1 zure appel mespunten nootmuskaat, kaneel, kruidnagel 1 blaadje laurier naar smaak peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nl750 gram rode kool 1 grote ui 2 eetlepels zout 6 deciliter rode wijnazijn 6 eetlepels witte basterdsuiker 1 afgestreken eetlepel korianderzaadjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen - 750 gram uien - zout, peper - 3 kruidnagelen - 1 laurierblad (of 1 blad daon salam )- 2 rode Spaanse pepers - 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIk ben zeer sterk van mening dat 'we' ons culinair erfgoed moeten koesteren. En aangezien ik op 'n goedogend recept voor Limburgs zoervleis stootte, raakte ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor 10 potten: 4 kilo verse komkommer (of groente naar keuze) 3 kleine uien (halve ringen) 1000 ml witte wijn azijn 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 10 potten: 4 kilo verse komkommer (of groente naar keuze) 3 kleine uien (halve ringen) 1000 ml witte wijn azijn 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 kg rode kool 50 gram roomboter 1 ui, gesnipperd 80 gram bruine basterdsuiker 1 theelepel zout ½ theelepel kruidnagelpoeder of 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 750 g rib- en runderlappen (op kamertemperatuur) 25 g boter 2 grote uien (grofgesnipperd) ½ el donkere basterdsuiker 1 el bloem 500 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g runderriblappen 100 g boter 3 uien (in ringen) 1 el bloem 2 el bruine basterdsuiker 2 laurierblaadjes (zakje 4 g) 5 kruidnagels (potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 1 kg rode kool 50 gram roomboter 1 ui, gesnipperd 80 gram bruine basterdsuiker 1 theelepel zout ½ theelepel kruidnagelpoeder of 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn deze natte barre tijden kunnen we wel een oppepper gebruiken. Dus ik ben een kruiden likeur gaan maken. Wat is eigenlijk het verschil tussen een kruiden[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nl