Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 10 personen 2 gestoomde makrelen 2 eetlepels Griekse yoghurt 2 eetlepels fijn gesneden bieslook Fijn gesneden appeltje Fijn gesneden rode ui Iets[...]
Bron: smulweb.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 2 personen 300 g bieten 1 scheut olijfolie 1 ui, fijngesnipperd 1/2 tl kummel peper en zout 1 tl honing 1 laurierblaadje 1 el citroensap of 1 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlIk vind zelfgebakken brood lekker maar.... Lees je regelmatig mijn blog, dan weet je inmiddels dat ik graag een desembroodje bak! Toch eet ik dat niet de hele[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRotterdamse reuzenaugurken Als kind at ik graag grote augurken! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en als mijn moeder en ik ‘naar de stad gingen’ dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen 300 g broccoliroosjes 2 eieren 1 gerookte makreel 2 rode paprika's 4 el olijfolie 2 el wittewijnazijn 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 sneden Pain de Mediterrane (brood) 1 pak makreelfilet gerookt (ca. 190 g) 300 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels tomatenketchup 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIk dacht me er vandaag makkelijk vanaf te maken. Op de markt kocht ik gebakken makreel en ging vervolgens naar de buurtsuper voor de bekende zakjes boemboe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI made this lovely fish dish from “scratch”. The aioli makes it velvety and rich with a nice tang of the Dyon mustard. Rewriting the recipe when[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comVorige week volgde ik 10 weken paleo en 10 kilo afgevallen! Op Instagram en Facebook deelde ik dit al en kreeg er leuke reactie's op. Dank jullie wel! Sinds we[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comOmdat lijstjes leuk zijn, post ik er vanaf nu regelmatig eentje op m’n blog. Het lijstje van vandaag is er eentje met vreemde smaakcombinaties die ik[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIn warme landen wordt vaak azijn gebruikt bij het bakken van vis, zoals in Italië de Venetiaanse tong , of deze lekkere stukjes vis , en in Spanje de makreel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk gebruik met regelmaat erwteneiwitsnippers . Het is net zoiets als de bekende sojabrokjes, (TVP, Textured Vegetable Proteïne), maar dan van gele erwten. Ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 krop sla 10 verse waspeentjes 1 avocado 1 gerookte makreel 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel (vijgen)azijn snufje zout naar[...]
Bron: allrecipes.nl