Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
1,5 kg aardappelen 1 rood pepertje 600 gr zuurkool uit `t vat 100 gr spekreepjes trosje druiven scheutje appel- of druivensap 300 gr chorizo 1 laurierblad -[...]
Bron: smulweb.nlIk ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 g gerookte schelvisfilet (zonder kleurstoffen) 1 laurierblad 4 1/5 dl kokendhete groentebouillon 1 eetl. plantaardige olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine gekookte kreeft, circa 400 g 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 1 stengel prei, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager varkensvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes van 2,5 cm gesneden 2 worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg bloemige aardappelen, ongeschild, in vieren gesneden 7 dl kippenbouillon 450 g prei, fijngesneden en goed afgespoeld 2½ dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kilogram mosselen 2 preien 2 uien Bladselderij, bosje 15 gram. 2 laurierblaadjes 1 glas droge witte wijn, water of bier Diverse soorten sla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gram wildpoulet van meerdere soorten wild. 500gram bospaddestoelen of champions. 1/4 liter rode wijn bv. een cabernet sauvignon. 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlHet volgende recept komt uit het boek Recettes pour bien vivre . Het blijft trouwens leuk koken uit dit boekje. In de omschrijving staat: serveer (op een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com