Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 95 recepten
voor 2 personen Blikje tonijn naturel, rode uien, kappertjes, bieslook, witte wijn azijn Bron In restaurant gegeten
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 blikje ansjovisfilets (in olijfolie (46 g)) 3 el kappertjes (potje 100 g) 1 citroen (uitgeperst) 2 teentjes knoflook 4 el olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de basissaus: 1 el olijfolie 4 fijngesneden lenteuitjes (ook het groen) 2 geperste teentjes knoflook 250 ml witte wijn 500 ml verse room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 ml droge witte wijn 2 sjalotjes, fijngesneden 100 ml slagroom 1 el kappertjes 4 ansjovisjes, fijngesneden 1 1/2 el grove mosterd 120 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 12 zongedroogde tomaten gehalveerd, 12 grote groen olijven (zo vers mogelijk), 400gr oude schapenkaas in blokjes, 24 kapperappeltjes, 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 kalfsschnitzels (ca. 600 g) 4 eetlepels olijfolie 200 ml witte wijn 8 ansjovisfilets (blikje, 46 g) 2 blikje tonijn (160 g), uitgelekt 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram mezzi rigatoni (AH excellent)- 1 blik gepelde tomaten (zonder sap)- 1 eetlepel olijfolie of wat olie van de ansjovis - 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOok uit De complete keuken van Frankrijk. Volgens het recept heb je per persoon een vleugel van 250 gram nodig. De kleinste vleugel die wij konden krijgen was[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 kilo mosselen 2 stuks prei, in dunne ringen gesneden 2 uien, in dunne ringen gesneden paar takjes bladselderij, grofgesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Vitello tonnato Een klassiek Italiaans recept voor een zalig, licht zomergerecht met een hoge conversatiewaarde vanwege de subtiele combinatie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nl