Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
De coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comWe hebben ze dit jaar meegenomen uit Frankrijk: Confit de Canard.....heerlijk en o zo makkelijk! Eendevet is hier reteduur dus bewaren dat vet, bak er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 kleine winterwortels 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2 takjes tijm 500 g konijnenbout 500 g kippenbout 300 g kalfspoulet zout[...]
Bron: ah.nl"Mama, mag ik de fleur de sel hebben?" vroeg mijn zoon van vier jaar oud. Ik geloof dat ik dat in mijn foodiegeheugen op wil slaan. Deze kip was er niet de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet kookboek Captain's Dinner neemt je mee naar cruiseschip de SS Rotterdam, terug in de tijd naar de jaren '50 tot '70. Je krijgt een kijkje in de keuken,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is echt een basisrecept voor zo’n geurig, verwarmend (want appelstroop en kaneel…) stoofpannetje met varkensvlees of kip. Op de foto heb ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 1 ,4 liter 1 karkas van een kip of de botten van 4 stukken kip, gekookt of rauw, of 1 rauwe kippenbout, circa 250 g 1 ui, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr kippenbouten 25 gr bloem 30 ml extra vergine olijfolie, of zoveel als nodig 65 gr tomatenpuree 120 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlKippendij (kippenbout) Ui Rode wijn Knoflook Wortel Champigons Sjalotje of lenteuitje Druif Boter Maizena Rode wijnazijn Peper en zout Tijm en laurier[...]
Bron: smulweb.nl