Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten 1 zakje gewelde gedroogde vijgen (250 g) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 appels (geschild en in blokjes) 1 eetlepel witte wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 afbak ciabatta in blokjes van 2 x 2 cm gesneden 100 ml extra vergine olijfolie + extra 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 grote rode ui in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bak trostomaten (5-6 stuks) 1 pavé campagnard ((brood), in stukjes) 100 ml olijfolie extra vierge 4 el rodewijnazijn 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGeroosterde wortelen De supermarkt waar ik de wortelen voor dit recept kocht, blinkt vooral uit in goedkope limonade in grote flessen. En een mooie keuze in[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlSoquta-wat-voor-Salade ? Ere wie ere toekomt. Soquttahhash komt uit 't Narragansett, een oude indianentaal, en betekent 'losse maïs korrels'. Soquttahhash heet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlChocolade is (nog) multifunctioneler dan je denkt, want je kunt er behalve allerlei heerlijke zoetigheden ook een geweldige saus voor bij wildgerechten mee[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 2 el olijfolie; 1 ui (gesnipperd); 2 teentjes knoflook (geperst); 1/2 groen pepertje (zonder pitjes, in smalle ringetjes); 1/2 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 courgette, in stukken gesneden 1 rode paprika, in stukjes van 2.5 cm gesneden 1 blik (425 g) ananasstukjes, uitgelekt 30 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes (a ca. 100 g) 2 theelepels gemalen piment chilipeper uit de molen 1 ui 2 eetlepels olie 1 teen knoflook ½[...]
Bron: ah.nl