Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 6 tot acht personen: 100 gram daslookblaadjes 80 gr pijnboompitten 50 gr geraspte pecorino 150 ml olijfolie zout en peper Was de blaadjes, dep ze goed[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHet afgelopen weekend brachten we door in een heel mooi huis met een geweldige tuin in Berg en Terblijt, in de buurt van Maastricht. We logeerden in het huis[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk had vandaag de hele dag zin in hamburgers. Dat kan ik soms zo hebben. Dat kwam omdat ik dinsdagochtend in café Kostverloren een kop koffie had gedronken en[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk ben dol op roze koeken, Nutella, vissticks, falafel, witte chocolade met gepofte rijst en nog het allerergste van allemaal, vegetarische tuinkruidenpaté.[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlKomt uit de eerste Elle Eten van 2013! Ik weet zeker dat hij bij iedereen in de smaak zal vallen. Het specerijenmengsel is heerlijk. Echt een aanrader. Ik wil[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlGisteravond kookte ik een heel lekker hapje. Zomaar, uit het blote hoofd. Beetje knutselen in de keuken. Vast geïnspireerd geraakt door Masterchef. Bent U ook[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIn zes maanden tijd vergaarde ik negen nieuwe kookboeken. Twee ervan kreeg ik: “het Nederlands Bakboek” (geweldig) en “Lekker Joods”[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk ben dol op brood bakken. Niet alleen de geur in huis maakt het de moeite waard. Het is ook heerlijk ontspannend om deeg te kneden. Helemaal wanneer het deeg[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlVan de week maakte ik de polentapizza met pittige ratatouille van Yvette en gisteren was het de beurt aan het opgerolde feta en - knoflookbrood met radicchio[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk heb hier gisteravond bijzonder smakelijk van gegeten. Het recept komt van Sprouted Kitchen. Het is een bijzonder goed recept: het frisse van de citroen, het[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlNooit eerder was het startpunt voor een maaltijd een babyhapje! Ik wilde mijn dochter graag broccoli geven en met deze pesto is die missie geslaagd. Met of[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlAls je ooit in New England bent geweest tijdens de herfst dan weet je dat de herfst niet mooier kan zijn dan daar. Als ik ergens vaak aan moet denken (wanneer[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlDeze muffins bakte ik voor de verjaardagslunch van mijn schoonmoeder. Ik was U dit recept nog verschuldigd. Zeker maken! Het is handig om de pompoen de avond[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk had me plechtig voorgenomen wat minder te snoepen. Snoepen betekent voor mij dat ik na het diner altijd iets zoets wil eten. Een taartje, een halve reep[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlEchtgenoot en ik aten de afgelopen week sugar snaps (snap peas) die een half uur eerder geplukt waren. Knapperig, fris en romig: niet te versmaden. We aten ze[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nl